Být druhý, znamená prohrát!


Co tu děláš?

05.12.2010 18:03


Sice nechápu, co tě sem v tuhle roční dobu přivádí, ale podle počítadla vidim, že zdaleka nejseš sám. Tak jsme se rozhodli, že všem tobě podobnejm opovážlivcům uděláme za trest spešl nabídku.
Nebude to teda sleva na Spešla no, ale kdo by to řešil.

Jedná se o origoš minidresík EPO-TEAMu v barevnym provedení dva deset a půl, dva jedenáct.

K čemu to? Tak někdo si ho lepí na okno auta, jinej na lednici, některá nad postel, ale asi nejlepší je, oblíct do něj mončičáka, nebo jinou více či méně chlupatou potvoru. Stačí prostřihnout rukávy (má je sešitý-asi, aby dovnitř nefoukalo), dva rychlý, zručný pohyby a méďa je jak vyměněnej!

A kolik tahle sranda bude stát? Páč sme Židi, tak 201 korun. Plus dopravný. Gdo si balíček vyzvedne osobně, může se z nákladů za známku vymluvit sladkou pusinkou. Osobní odběr piš s deseti vykřičníkama do poznámky, na mejl minidresik@epo-team.cz. Budeme se pro tebe snažit najít toho nejvhodnějšího kurýra (kurýrku), podle toho, jak nám budeš sympátyš.

Aniž bych chtěl cos naznačovat, tak epo fanklub z fejsbuku bude mít jistej bonusek... Tak zapřemejšlej vo tom, jestli se taky nechceš připojit... (Nebo si to nech objednat přes ňákýho stávajícího fb fanouška. Ale to už radíme příliš.)
A při tý příležitosti vyhlašuju pokus o vytvoření menší výstafky. Info na eFBé

—————

Zpět