Být druhý, znamená prohrát!


Kol-Ja zadarmo! A pro všechny!

01.04.2010 00:54

    Bojovat proti krizi, to neni jen tak, a protože v EPO TEAMu nejsou žádný béčka a maj silný sponzory, můžou si dovolit, udělat všem závoďákům tuhle jedinečnou nabídku.

Kdo chce, může díky EPO TEAMu jet Kol-Ju úplně zadarmo!

    Co je pro to potřeba udělat? Skoro nic. Zvládne to i úplnej ňouma.

Zaprvý - u registrace nahlásit, že jedeš za EPO-TEAM (Zkontroluj, aby to správně napsali. Když to bude napsaný blbě, smůlu máš ty.)

Zadruhý - mít lepší čas, než má náš boss, Vojta. Což je ještě lehčí, než si dojít po ránu na záchod.

Zatřetí - přihlásit se v cíli u Vojty o prachy.

    Vojtu poznáš lehce. Bude se okolo něj točit houf polonahejch slečen a chlapců a jako svatozář se nad ním bude vznášet EPOvej opar. A kdybys chtěl vědět, jak vypadá, ještě, než se na Kol-Ju vydáš (a čistě náhodou´s ho ještě neznal), tak zkus sexy-vojta.kom nebo místní (foto)galérku.

    Startovný teda normálně zaplatíš a při splnění všech podmínek ho v cíli dostaneš zase zpátky.

 

    Tahle nabídka platí jen pro cyklistickou část Kol-Jy. Ale že jsme to my, tak je možný, že ji ještě rozšíříme i na běžeckou. Když se sejde dost emailů, případně žádostí v kecárně, tak budeš moct startovat na kole i při běhu zadarmo. Záleží na něm, na ní a na tobě, kolik líbesbrífů dostanem.

    Jo, tak ty nevíš, o čem tadyto celý je? Tak to si asi žil někde pod ledem, jinak bys musel vědět, že v neděli, 18. dubna ožijou Kolomuty a Jabkenice megalomanskou akcí, zvanou Kol-Ja.

Propozice, informace, fotky, videa a něco navíc, najdeš tady.

—————

Zpět