Být druhý, znamená prohrát!


Menčí inven túra

09.10.2010 18:28

 Chápeme tvý rozčarování. Seš z obchoďáků zvyklej, že po Poslední a nejvěčí slevě přídou ještě asi tak dvě Úplně poslední a eště věčí slevy, aby vzápětí následoval výprodej pro změnu z důvodu liquidace zásob nebo letního slunovratu. My už sme si na to taky zvykli.

Ale možná sis nefšim, že na epo wé je fšechno tak trochu jinak.

A nic na tom nezmění ani fakt, že Vé běžel eště nemocnej Králika a když zrovna nebude mit svý dny, pojede se vyvětrat na Jabkokros.

Zkrátka, konec u nás znamená konec!

Ne snad, že ukončením pohybu by nadešla chvíle, kdy je víc času a můžem se tak věnovat věcem, který byly přes léto odkládaný. Ani omylem! Naopak, je eště míň času! Kolování sme nahradili válenim a lenošenim, taxe nedif, že teď nestíháme už vůbec nic!!

Na tom všem je docela zajímavý, že ač nestíháme vůbec nic, zvládli sme doplnit do smědafský galerie jednu Šefčovu spy fotku a mezi Vostatní, elegantní špurt pana Vé, v Terezíně.

A mezi ty nejmíň zajímavý věci patří decentní úprava profilovejch fotek V&J, kterejch si stejně nikdo nefšimne. Jedině, že bys do tý sekce, o níž beztak nemáš ani páru, koukal pětkrát denně.

 

—————

Zpět