Být druhý, znamená prohrát!


Smrdíme

30.07.2011 22:27

Smrdíš? Tak smrď. My se přidáme. To bude puch! Je čas, na trochu tý samochvály. Tak tři, dva, nula, dem to tu pořádně zasmrdět!

Doneslo se nám, že na stránky trošku prdíme. No jo, vždyť to je nejlepčí způsob, jak vytvořit pořádnej pach, ne? A navíc - proč se tu s něčim mrcasit, když to za nás dělaj jiný.

Ať už de o JičínskýZprávy, JičínskejDeník, Naše-Vaše-Jejich Pojizeří, nebo třeba Honzisův KrosKlupWep, kde se o nás píše tu řádek, onde dokonce dva! Kdyby to někoho zajímalo, nebo si chtěl z dlouhý chvíle, místo zahradničení, číst eště dál, prozradíme, že gou vo Vojtíškůf letošní rekort na Košouje. No jó, šikovnej je to kluk.

 

A eště pár ohlasů na další nepřekonanej a nepřekonatelnej čas by se na wéwéwé našlo. Pro změnu u JC Deníku, JC Zpráv a Pojizeří, kde si všimli úchvatnýho výkonu našeho nejmenovanýho borce, kerej v naprostý tichosti, jen za svistu mnohokoleček (vulgárně pastorků), trhnul další nej z nej časů, pro změnu na Táboře.

 

A nejzajímavější na tom všem je, že jak na Košově, tak i na Táboře, a jak na Táboře, tak i na Košově, překonal vždy sám sebe! Pro ty méně chápavý - překonal svůj vlastní, do tý doby drženej, rekord. Už asi ani nemá cenu řikat, že v obou případech z roku dva nula jedna nula, celých něco a možná, že eště vo trochu víc.

 

Další podobně zaměřený chvalozpěvy bych hledal nejspíš v komůrce Z tisku, dveře číslo 2011.

—————

Zpět