Být druhý, znamená prohrát!


Striptýz na louce a další prasárničky

30.08.2010 15:12

 Jo jo, bejvaly to ale časy! Vosy lítaly, pivo teklo proudem, oskar svítil na všechny strany. Dokonce i na ty, který nedostaly žádný křeslo v parlamentu. Lidi se svlíkali, vyhrávali a bořili mýty o příšerách z podzemí.

A teď? Pořád to sou časy, jen trošku jiný, než by si teplomilci přáli. Kapky deště, kapky větru, kapky mrazu... Všechno to dohromady vytváří jakýsi blátíčko, do kterýho zapadnou všichni, co si přes léto nestihli vyměnit Durexy.

Jak vidíš, se zkracujícím se světlem vysychá i fantazie a upadá nám to tu tak trošku do fekálního humoru. Tak rači od toho a qěci.

Výsledky přibejvaj, úspěchy už tolik ne, ale abys viděl, že na tebe nekašlem, tak, jako na trénynk, vymysleli jsme malinkej zlepšováček a dokonce ho i foukli na stránky. A pamatuj - skromnost stranou!

Další perlou je v titulku zmiňovanej striptýz! Jedná se o dvojitej mužskej strip, v podání legend nejen boleslavský cyklystyky. Předcvičuje Martin eŠ a aby v tom nezůstal sám, přidává se k němu i všemi milovaný, señor Vé, který získal na Vrátence titul car.

—————

Zpět