Být druhý, znamená prohrát!


Toť otázka!

19.12.2010 22:02

    V tyhle předsváteční, rozjímací době, nás najednou popadlo cosi, co nás ve zbytku roku jinak úspěšně míjí.

Jedná se o zamyšlení! Jojo, už i do epa tahle vymoženost, rodící se kdesi v šedejch buňkách mozkovejch, došla.

Prkotiny typu smysl života, Da Vinciho kód a co je po smrti (epo je nesmrtelný, takže to nás ňák nebere), máme buď už dávno vyřešený, nebo nám sou volný, jak Rasmussenovi kšandy.

    Nás zajímá jinčí záležitost. Co ty? Jak to vlastně vidíš?? Máš jasno, nebo seš na vážkách? Tím se teď, v onom mrazivym a věčně temnym čase, zaobíráme.

A abysme ti nakoukli trochu pod pokličku, vykoumali jsme malou, ale o to těžší, anketu. Menuje se Chceš mít...? Najdeš ji nejdřiv na naší  houmpejdži v pravý části stránky (věrní vědí) a časem v žumpě (v dolní části ty samý stránky), kde jsou i další ankety, co už maj nejvěčí slávu za sebou. A časem časem už ji nenajdeš. Pak už se budeš moct kochat jen jejíma výsledkama.

    Chtěli jsme nabídnout Fortuně Chanci, zařadit tip na výsledek týhletý ankety mezi tradiční a nudnej hokej s basketem. Ale prej by to pro ně podle jejich bůkmejkrů nebylo moc výhodný... Nó, taxi trhněte, vy jedni nafoukanci!

Ty si taky můžeš trhnout, pro mě za mě i několikrát, do toho ti nebudu kecat. Ale v mezičase by vod tebe bylo fajnový, ba přímo libový, gdybys tu po sobě krom jednoho zářezu ve statistickym počítadle, zanechal i kus sebe sama, f podobě vlastního, nezkaženýho a zcela jistě skromnýho, názoru.

—————

Zpět