Být druhý, znamená prohrát!


Že sme pěkný

15.05.2012 22:09

 Pořád dokola si s Jiříčkem řikáme, že sme moc fajn hošani, tak by bylo gud, tu vo sobě zase něco po kratičkym čase prozradit.

Vypadá dost nadějně, že se ta ošklivější polovička epa vokáže ve středu, šestnáctýho qětna, na Klepandě. Chystá se tam totiž monstr akce, pod hlavičkou JCL, na kerý nechceme chybět. Očekáváme další ťap ťap vejlet, takže stupeň první, druhej, i třetí, tentokrát velkoryse přenecháme jinejm (že by modrý lavině?), abysme zaútočili, až to nikdo nebude čekat. Třeba při rozjíždění! Ale psst, jinak to nebude přeqápko.

Pomalu čas, jít na kutě. Měj se nevalně, myslet na tebe nebudem a když tě porazíme, bude nám ctí.

 

Za epo

Mr. Vé

aktualizováno 16. qětna, něgdy večer

Vostuda se povidla! Nejen, že Vé vypadal, jak eskymák (asi mu přišlo, že 8°C neni na krátký...), ale co sme tak koukali, asi nebude ani ve výsledkách, páč čas, asi tak půl hodiny a šedesát minut za předposlednim, to se tam rači nepíše.

Ale zase máme radost, že nám (skoro) vyšel typ na vítěze. Modrolaviňáci zaspali, takže jen trapný druhý a třetí místo. Flek nejvyší jim vyfoukla oranžová konkurence z Vinohrad, zastoupená Kaprem Karlem Prágrem.

V podání epa to byla vysoká škola turystyky, okořeněná, při pozávodnim kochání se přírodou, menší, asi tak padesátistupňovou, hypoglykémyjí, neboli dekou, prošitou režnou nití. Ale mělo to i jeden mimocyglystyckej rozmněr - najednou sem zjistil, že i rovina může víst do kopce. Asi tak padesátiprocentního. Anglirů+Zonkolán+Mortyloro=hadr!

Naštěstí čekala v mechanyčáku suchá korny houska, tagže totální ende se nekonal. Eště bude letos Košov a hlavně prosluněná dofča, tagže umírat se zatim nebude.

 A předefším nástěnkářema toužebně očekávaný hodnocení? 100% dvakrát pottrženejch! Takový šmoulovatý návleky, jako Mr. Vé, tedy já, tam totiž nigdo neměl! Tagže zase spokojenost a do příštích závodů snad jen jedno doporučení - chce to zvolnit, Vojtíšku, jináč si tu krajinu vůkol fak nevychutnáš! Tagže tak.

Zazvonil zvonec a bukáčka je konec.

—————

Zpět