Být druhý, znamená prohrát!


Fotogalerie 2010


Na ty nejprestižnější závody jezděj ty největší esa. Tím nemyslím jen samotný športsmeny, ale i jejich, ba dokonce i cizej, doprovodnej personál. Jako trenéry, maséry, mechaniky, manažery, manželky, milenky... a fotografy. A na nejprestižnější závody z prestižních, dokonce někdy i fotografky!

A ti všichni dohromady tvořej tu nejJáNevimCo atmosféru.

A teď si představ, že se spojí ten nejrychlejší atlet, s nejšikovnějším mechanikem, kterej má toho nejhezčího milence, jejichž kroky směřuje ten nejúspěšnější manažer a při tom všem je fotí ta nejdokonalejší fotografka.

Fakt mi nemusíš psát, že si to představit nedokážeš. Já si to taky nedoved představit. Až jednou, v jedno krásný, slunečný odpoledne, se mi zahltila schránka nějakou poštou, ze který se vyklubal jeden z nejúspěšnějších fotoseriálů všech dob, z nějž si můžeš ty nejlepší kousky prohlídnout právě tady!

Mně neděkuj. Já jen dostal od bosse rozkaz, obrázky uložit, zmenšit, zvětšit, oříznout, přejmenovat, zesvětlit, zostřit, znova a znova uložit, ještě jednou přejmenovat, přeskupit, nahrát, naposledy přejmenovat a ještě asi dvacetkrát přeházet, než se mu to líbilo. Jinak jsem s tím neměl vůbec žádnou práci!

Bossovi taky neděkuj. Nemluví česky, takže by ti stejně nerozuměl.

Ale Didi poděkuj! To je totiž osoba (někteří dokonce tvrdí, že světice...), která celou tu pestrobarevnou záplavu, vinoucí se od nevidim někam, co je nad tímhle románem, zpunktovala.

Abys viděl, jak na to, půjdu ti příkladem. Dávej pozor, jak se to dělá. Tři, dva, jeden a půl, dem na to!

Didi, za celej EPO-TEAM, za jeho fanynky (fanoušky prej žádný nemá) i za veškerej doprovodnej personál, včetně našeho bosse, ti z celýho srdce děkujem!! A ještě asi dvacet vykřičníků. Máš to u nás.


Sýčina-Vinařice 2010

Tato fotogalerie je prázdná.


Epo uprostřed a zdvihnutá pravačka. Jó, že už´s to něgde viděl? Tak to tady nejseš asi poprvý, viď? Sme si taky říkali, že už toho bylo dost, a pro příští rok sme si dali závazek, že už jenom samý druhý, třetí, a nejlíp čtvrtý místa! Snad nám to přecevzetí vydrží dýl, než do prvního závodu.

Prej to měla bejt interní týmová informace, ale teď tu nikgo neni, tak já to prásknu! Neni to z naší hlavy. Inspiroval nás Karel Prager, kterej celou sezónu furt jenom vítězí (naštěstí jezdí věčinou jiný závody, než epo) a protože ho to už přestalo bavit, tentokrát si zkusil, jak to vypadá, když je pátej. Prej to stojí víš za co. No, ale aspoň nás díky tomu moh vyblejsknout. Čímž jsem se nenápadně dostal k tomu, že za vinařickejma fotkama stojí právě von, a jemu taky děkujem!


V těch nejextrémnějších podmínkách, který si ani neumíš představit, probíhal, teda spíš projížděl, závod, zovoucí se Jizerky Tůr dva deset.

A v těch samejch podmínkách trpělo i nespočet kolečkářskejch fanoušků, odpůrců a taky něco doprovodu, kterej se staral o řetězy, maßáge, otírání slz a tak podobně.

A vedle toho všeho, bylo na několika místech (postupně) vidět i Didi.

Vo co mi jako gou? Hele, asi vo to, že od Didi máme ňáký ty fotky a ještě něco, do čeho ti nic není a teď se z toho těšíme, drbeme a potíme.

No, a abys tu nesmrděl dýl, než je zdrávo, tak pro dnešek se rozloučíme v krátkosti s tím, že tady vidíš jen pár vytříděnejch fotek a ty úplně nejnepřístupnější a popírající jakýkoli myslitelný i volitelný představy, ti můžu poslat, když mi převedeš na účet ňákou tu vánoční pochoutku a přídeš mi dát pusinku na líčko.

Nazdar! A už přestaň mrkat, nebo ti to zůstane, pusinkotečka


Beny, tentokrát jsi to ty, kdo se může honosit titulem mistr fenks.


U fotky, kde je Vojta zboku ve sjezdu a po levý ruce má kapradí, si autor přál zveřejnit následující text: Autor Roman Stibinger. Jinak tahle a ještě pár dalších fotek je na bajkbáze. Má to i druhej díl, ale ten si najdi sám!

Nějaký fotky jsou koupený z KTfoto a jiný od Jardy Kociána, kterejžto je zástupcem stáje FotoKocián a cílová fotka je ukradená z rajčete, páč se nepodařil sehnat kontakt na autora. Ten se ale může sám přihlásit a autorský záležitosti s ním zástupce EPO-TEAMu rád pořeší.

THX dneska patří Stibimu za jeho nezištnost, profi fotografům, že vůbec jsou, bugárovi, že má rád rajčata a EPO měšci, kterej práci profíků zaplatil.



Liberec - Ještěd 2010

Tato fotogalerie je prázdná.


Od rána docela honička. Původní časovej plán se začal ještě před probuzením lehce bortit, tak není ani divu, že nám chybí fotka z bedny, kam Vé jaxi nestih dojet...

Tohle budou zřejmě jedny z posledních letošních fotek. Náš foto tým prej už potřebuje pauzu, tak končíme taky. Co ze závodů, z kterejch nemáme obrázky?? To na ně ani nemusíme jezdit!

Sluší se poděkovat netradičně Didi. Přece jen - pobyt v takřka velehorskejch nadmořskejch vejškách, s patřičnym počasim, to by nezvlád každej, ba ani každá. Ovšem Didi, to je jinej kalibr! Máš náš respekt!!


Susany měly ukázat, kdo na tom jak v půlce prázdnin je. Ukázaly toho dost, ovšem jestli to mělo něco společnýho s wattama, kyselinou mléčnou a rychlostí dopřednýho pohybu, toť otázka.

Každopádně tyhle pochybnosti, nejasnosti a omyly ani v nejmenším nezaskočily místní i přespolní příznivce Blesku, závěrky a expozice. I když při tom nevydávali žádný zvlášť pozoruhodný výkony v kilodžaulech ani jinejch jednotkách, podařilo se jim vytvořit změť obrazovýho materiálu, kterej poslali do tiskovýho střediska EPO-TEAMu, kde si s tim naši grafikové, webmástři a účetní už poradili.

Hmmm, a co teď? Rozloučit se? Zamávat? Nebo tě snad poslat do horoucích pekel?? Šéf už odešel, tak já nevim. Snad se na to konečně vyprdnout a jít si zahrát hada. Nebo hadici. Či snad ovečky, když už tu musim sedět?

Kdybys chtěl ještě něco vědět, nic nepiš, nikam nevolej, stejně by ti nikdo neodpověděl a rači za mnou přiď na růžek, kde mě pozveš na jedno a aspoň filosoficky pokecáme, než si pro mě přijde.

Jó, koukám, že ještě ňáký ména tu mám na papírku. Píše se tu Didi, Honzis, Mohamed, Katar, letenky... Nevim, co je to za divný verše. A je mi to fuk! Hlavně rychle utnout tehle pitomej program a ať už mi tu běhá ten hádek, nebo mi z těch Sviňan už vážně přeskočí!


Masters 2010 - Tour de Malá Skála

—————


 Tady sou fšechny slova zbytečný.

Fšichni víme, gdo fotil, a ten zbytek tuší, co musí následovat. Tak to nebudem protahovat a lets gou na to.

Didi, ty už máš těch THXů, že je můžeš prodávat. Je mi ale líto, budeš mít další. Nedá se svítit...

 


 Jirko Šl., dík, žes zmáčknul správnej čudlík.

Švéďáci a Japončíci, dík, že ste nechali Čímany vyrobit ten přístroj, kterým nejen Jirka Šl. fotil.

... i Vojta má na těhle fotkách svůj podíl.


Prachovák nám utnul letošní Jičínku a my se tak posuneme zase o dům dál. Ještě předtím tu je ale něco hodně obrazovýho materiálu, kterej zpracoval(a) Didi a něco málo, kterej máme legálně ukradenej z  Jičínky.

Výmečně jim poděkujem, popřejem hodně jídla, málo peněz a něco tý samoty a můžem od válu.

Pées - jestli ses tu ztratil a hledáš ty věhlasný fotky, čuč nahoru. Nad tuhle básničku. Dole, to už je zase jiná paráda. No a teď už nevotravuj!


Tentokrát se objektiv Didi zaměřil na červnovou přírodu v plný její kráse. Je to vidět na všech fotkách, protože tam kromě Fokáče a Ondry Jindříška (oba objekty stylově v zelenym) jinak nic zajímavýho k vidění není.

Za povšimnutí stojí především stromořadí, které při pohledu ze správného úhlu (EPO-TEAM doporučuje úhel před monitorem, zpoza něj to není tak dobře vidět) vytváří úchvatný přírodní obraz naprosto ekologického tunelu.

Neméně zajimavé jsou i pole, louky, lesy, kde začíná pro zajíce na podzim speciélní slalom mezi brokama.

Jelikož sám EPO-TEAM je ekologicky smýšlející korporace, je mu přístup Didi sympatický, a rozhodl se ocenit tuto zásluhu působivým THXem.

Stejně tak si jeden veledík zasloužej i umělci z JCL, který nafotili zátiší s popelnicí a pomyslnou bednu.


Úlibický fotky jsou oproti zvyklostem tentokrát povětšinou z čočky Didiinýho ultra mega mikro zůmu a jen marginální, neboli hezky česky nepatrný procento je z fejsbuku JCL

Tentokrát se EPO, ač v novejch hadrech, moc nepochlapilo a jelo tak domů jako chudej příbuznej. Koučka první v babách, Martin Šléglů druhej celkově, a EPO až někde v půlce druhý desítky Určitě za americkejma Smithama vidíš tu závist, ten smutek, a to rozčarování. Ale je ti to, stejně jako EPO rodince, prd platný a můžeš se tak akorát těšit z toho, že mezi náma žijou tak sqostný fotopoloskoro profesionálové, který nám tyhle pocity budou díky svejm výtvorům připomínat navěky.

Tak jim za to dneska poděkujem a zejtra vyhrajem.


Dovolte mi, vážení a milí, abych touto cestou pronesl slova díků a chvály na adresu lidí, kteří stojí za Jičínskou cykloligou, pořadají ji, fotí tam a mají pod ukazovákem stejnojmennou Fejsbukovou stránku 

Z ní jsem totiž vzal fotky, které jsou ve výše uvedené galerii.

Dost bylo umělýho jazyka a teď už bez keců ke gró tohohle pidičlánku.

 

 JCL!!


 Kdo nebyl na Smědavě, má smůlu. Nebo spíš štěstí. Protože jinak by prohrál.

Ale našlo se pár odvážlivců a ty se se smědafskym kopcem poprali. Někdo kolmo, jinej koloběžmo, další zase autmo. Záleží na víře.

Já to furt řikám, tak to řeknu znova. To už mě nezabije. Letos si v EPO fotografický soutěži, kde není nárok na cenu, body ani slávu, jde, či spíš fotí, za suverénním vítězstvím Didi!

Je to tak, a změnit to už asi nikdo nemůže. Jedině, že by se změnily pravidla soutěže, ale to pude dost blbě, když ani žádný nejsou... Nebo možná sou, ale dobře utajený.

Ale i boj o druhý, pátý a dvacátý místo může bejt napínavej, ne? Vždyť kdo by nechtěl prohrát?

Didi, snad se neurazíš, když to dneska bude THX... Já vim, že tě to asi dostane do kolen, ale stačí dvakrát otčenáš, a bude zase hej.

 

 THX patří i borcům a borkyním v zelenejch tričkách, který se o závod starali a uďáli z něj několik rajčatovejch fotek, z nichž ty nejlepší přibyly mezi Didiiný.

A trochu toho povrchního uznání zaslouží i Šefča, kterej, v křoví dobře ukrytej, uďál špijónskou fotku předávání kontrabandu.

 

 

 

 

 

 


Tyhle hranatý nesmysly má na svědomí čočka, spoušť, závěrka, fokus, prst, oko, invence a další miliarda všeličeho, čemu velí mozek, dneska už legendární, fotografky Didi!

Dalším zdrojem je sbírka lechtivejch fotek Házika, do který jsme se nabourali a to nejlepší z ní mu ukradli a dali sem pro tvoje krásný, smutný očka.

Jak Didi, tak Házikovi přejeme klidný dožití, a než nás opustí, věnujeme každýmu po jednom THXu.

 

Für Didi und für Házik


Za tyhle fotky vděčím Spolku amatérskejch cyklistů z Bělý pod Bezdězem, bez nichž by tehle pohár nebyl, tomu, kdo sází fotky z SÁCéčkovejch akcí na rajče, který slouží jako hlavní zdroj fotek tohohle alba a všem, kdo rajčatovýmu webmástrovi svý fotky posílaj, aby je tam zveřejnil.

Pozor, bacha, achtunk! Malý doplnění. Poslední pohárovej závod na Bezděz měl takřka mezinárodní účast a tak na něm nemohla chybět osoba Didi. Máš tak jedinečnou a unikátní to čest, potěšit svý voko ukázkou z osobitýho díla tohohle démona fotografickejch kongresů a příbuznejch sešlostí. Mimo Didi ovšem nesmí epo zapomenout poděkovat ani Hance, která taky měrou vrchovatou přispěla k rozmnožení esácéčkový galerie (její obry znáš třeba například kupříkladu z letošního Košoua) a starýmu Honzíkovi Matouškovi a jeho drahý polovičce, který prdli pár svejch fotek do es á cé rajčete. Ale který to sou, to fuckt nevim.

 


Xterra Hrádek 2010

Tato fotogalerie je prázdná.


Nevěřil bys, že EPO tě naučí i plavat! Jak jinak si vysvětlit, že takovej neplavec, jakym je , sice vylez jako jeden z posledních z hrádecký Kristýny, ale neutonul! A pak zajel ještě nejrychlejší kolo (štafetáře nepočitám. ale kdybych chtěl, tak měl druhý kolo).

Ale to sem nepatří. Tady se má vyjádřit úcta, obdif a snad i kus lítosti nad tím, že se našel kdosi, jenž byl tak ochotnej, či snad hloupej? a uďál fotky, který hodil do placu, a dělej si s nima, co chceš.

No, a poněvadž se už nikomu z epa na záchod nevejdou, rozhodli jsme se, že s nima zaplácnem kus místa tady.

Nakonec ještě poděkujem Standovi Dvořanój, kterej shrábnul všechen ten obrázkovej matrijál, a dal ho na jedno místo. Tagže, prostřednictvím tadytoho Standy, hezky nahlas poděkujem všem těm, kdož jsů boží bojovníci, a jejichž výtvory tě vo kousek vejš uhranou.

 


Aby bylo jasný, co znamená hárdkór, je tu, zde a tady, vyrobená a čerstvě natřená směsice obrázků, který ty úplně největší ajtý mágové říkaj fotogalerie. Ale tobě, obyčejnýmu smrtelníkój, bude stačit běžně používanej výraz směsice obrázků.

Pro slepý a blbý vysvětlíme, co na oněch pestrobarevnejch flíčkách je.

Lidi, tráva, voda nad, pod i uvnitř, lidský osudy i nejedno životní zklamání, bolest, křeč, beznaděj, vztek, smutek, komunismus a na jednom místě dokonce kus sebe sama.

Jestli ses začal modlit, hned přestaň! Za to fakt nemůže Alláh, Santa ani Franta.

Některý obdélníčky vymaloval Beny, další pocházej z rajčatový zahrádky luckyho19 a ty nejlepší jsou od Bóži. Ale ty tady nenajdeš. Na nátlak Sdružení na ochranu vod a strání jsme přidali ještě pana Bena, kterej nám ukazuje cestu ke stvoření. Toto foto made by Vé.

 

 


Fotky ze Žlutejch lázní jsou z renatičinýho rajčete, na který odkazovaly stránky Xterry.

A taky od Koučky, která tam ďála mně a koučovi doprovod, podporu, servis, stres, manažerku a zábavu.

Obrázek, jak Vé vyjíždí v Hradci z depa, vstříc dalším prohrám, je uloupenej ze stránek český Xterry.

Kdy se co jelo:

Žlutý lázně         22. 05. 2010

Hradec Králové    28. 08. 2010

Všem, kdož poskytli vědomě či nevědomky fotky, tady poděkuju. Ať z toho taky něco maj.


podzimní Pičky 2010

Tato fotogalerie je prázdná.


Pičecký fotky sou z různejch zdrojů.

Ať už je to od pana Herdy, sira Vaněčka, či snad kohosi, kdo má rajčecí přezdífku danvas.

Jedno maj ale fšichni společný. Ukradli sme jim fotky a tím je zeslavnili. Poněvač, gdo je na epo stránkách, ten, jako by byl!

I přesto fšem ještě nakonec poděkujem.

Trošku jinak je to ofšem u skoro HD videjí. Ty sou výlučně z dílny sira Vaněčka!

 


GP Králík-Dalovice 2010

Tato fotogalerie je prázdná.


Fotky máme z rajčatovýho alba Petra Venery, kerej je sebral od fšech možnejch zdrojů.

Tímto fšem těm zdrojům, včetně sběratele Petra, děkujeme!

 


Kol-Ja 2010 - běh

/album/kol-ja-beh/kol-ja-2010-04-18-beh-17-jpg/

/album/kol-ja-beh/kol-ja-2010-04-18-beh-01-jpg/

/album/kol-ja-beh/kol-ja-2010-04-18-beh-02-jpg/

/album/kol-ja-beh/kol-ja-2010-04-18-beh-03-jpg/

/album/kol-ja-beh/kol-ja-2010-04-18-beh-04-jpg/

/album/kol-ja-beh/kol-ja-2010-04-18-beh-05-jpg/

/album/kol-ja-beh/kol-ja-2010-04-18-beh-06-jpg/

/album/kol-ja-beh/kol-ja-2010-04-18-beh-07-jpg/

/album/kol-ja-beh/kol-ja-2010-04-18-beh-08-jpg/

/album/kol-ja-beh/kol-ja-2010-04-18-beh-09-jpg/

/album/kol-ja-beh/kol-ja-2010-04-18-beh-10-jpg/

/album/kol-ja-beh/kol-ja-2010-04-18-beh-11-jpg/

—————


Kol-Ja 2010 - časovka

/album/kol-ja-casovka/kol-j-2010-04-18-cyklo-13-jpg/

/album/kol-ja-casovka/kol-j-2010-04-18-cyklo-14-jpg/

/album/kol-ja-casovka/kol-j-2010-04-18-cyklo-16-jpg/

/album/kol-ja-casovka/kol-j-2010-04-18-cyklo-17-jpg/

/album/kol-ja-casovka/kol-j-2010-04-18-cyklo-15-jpg/

—————


Obrazová dokumentace kolovýho i běžeckýho Kol-Jy vznikla za přispění fotoaparátů Dády, Jíři, jejich kamaráda Radka, Honzise a smluvních fotografů Kol-Jy.

S většinou již finanční vyrovnání proběhlo, někde to bylo v naturáliích, někde teprve bude, až nastane ten správný čas (Dádo, už abys byl v tom Sov.Svazu!!).

Ale i tak se žádnej z fotografů nevyhne nutnýmu zlu, v podobě mýho oblíbenýho THXu!

Tady ho máte                      

PS: Nechápu, proč se u cyklo fotek objevuje na dvou místech ten divnej zub. Snažil jsem se to opravit, ale moje šedá kůra mozková na to bohužel nestačí.


Letošní tragickej příhrazskej výkon zfotodokumentovala mladá známá Jířa, čímž se dostává do vedení o počet udělenejch THXů v letošní sezóně.

No, asi je zbytečný, tady probírat, jak se Vojta při výběhu cejtil. A nebylo to tratí, která je poměrně v pohodě, když na to máš, ale stavem, v jakym se v danou chvíli nacházel. Jak je to u tohohle atleta z Kalfóje možný? To se můžeš ptát jedině tehdy, když´s nečet reportage z onoho prosluněnýho vejkendu.

Nebudu to tady dál rozebírat, z reportage a fotek je snad jasný, za co to stálo, ne?

Nezbytná tečka na závěr v podobě malé, přesto nevýznamné postavičky THXky, patřící Jíře.

 


Dáš si se mnou malej kuíz? Jo? Tak tady je: Kdo stál za foťákem na Štěpánce? zaá JÁ, zabé TY, zacé ON. Yasně, stejně, jako v tý reklamě, i tady je zacé správně. ON, Dáda, a nejsem si jistej, jestli tam nebyla někdy i ONA, Jířa.

A protože vim, že z těch skoroaktů seš naměkko, stejně, jako já, tak posílám 2 THXe směr J&D.


Pečecká 10tka 2010

/album/beh-2010-pececka-10tka/pececka-10tka-13-03-2010-1-jpg/

/album/beh-2010-pececka-10tka/pececka-10tka-13-03-2010-10-jpg/

/album/beh-2010-pececka-10tka/pececka-10tka-13-03-2010-11-jpg/

/album/beh-2010-pececka-10tka/pececka-10tka-13-03-2010-2-jpg/

/album/beh-2010-pececka-10tka/pececka-10tka-13-03-2010-3-jpg/

/album/beh-2010-pececka-10tka/pececka-10tka-13-03-2010-4-jpg/

/album/beh-2010-pececka-10tka/pececka-10tka-13-03-2010-5-jpg/

/album/beh-2010-pececka-10tka/pececka-10tka-13-03-2010-6-jpg/

/album/beh-2010-pececka-10tka/pececka-10tka-13-03-2010-7-jpg/

/album/beh-2010-pececka-10tka/pececka-10tka-13-03-2010-8-jpg/

/album/beh-2010-pececka-10tka/pececka-10tka-13-03-2010-9-jpg/

/album/beh-2010-pececka-10tka/pececka-10tka-13-03-2010-v-houfu-chvilku-po-startu-jpg/

/album/beh-2010-pececka-10tka/pececka-10tka-13-03-2010-v-predstartovnim-houfu-jpg/

/album/beh-2010-pececka-10tka/pececka-10tka-13-03-2010-zmacknuti-casu-v-cili-jpg/

—————


Stejně, jako ze Kbel, i z Piček mám fotky díky ochotě Jíři, která celou akci pečlivě fotodokumentovala a Dády, kterej prošťouch optický kabely.

Takže, J&D, co? THX, jasně!

 


Kbelská 10tka 2010

/album/beh-2010/kbelska-10tka-06-03-2010-bloumam-v-cili-jpg/

/album/beh-2010/kbelska-10tka-06-03-2010-bezim-do-cile-jpg/

/album/beh-2010/kbelska-10tka-06-03-2010-dalibor-pribiha-do-cile-jpg/

/album/beh-2010/kbelska-10tka-06-03-2010-dalibor-s-karolinkou-jpg/

/album/beh-2010/kbelska-10tka-06-03-2010-fotoalbum-eu-dobeh-do-cile-jpg/

/album/beh-2010/kbelska-10tka-06-03-2010-fotoalbum-eu-po-dobehu1-jpg/

/album/beh-2010/kbelska-10tka-06-03-2010-fotoalbum-eu-po-dobehu2-jpg/

/album/beh-2010/kbelska-10tka-06-03-2010-fotoalbum-eu-po-dobehu3-jpg/

/album/beh-2010/kbelska-10tka-06-03-2010-fotoalbum-eu-po-dobehu4-jpg/

/album/beh-2010/kbelska-10tka-06-03-2010-fotoalbum-eu-start1-jpg/

/album/beh-2010/kbelska-10tka-06-03-2010-honza-herda-a-spol-jpg/

/album/beh-2010/kbelska-10tka-06-03-2010-po-dobehu-pozuju-fotografovi-honzisovi-jpg/

—————


Tyhle fotky maj na svědomí Jířa, emailed by Dáda, Honzis a Palestra. Všem tak patří to, co si zasloužej. DÍÍÍK!


Obrázky a jiná havěť z nejrůznějších kolovejch, mimokolovejch, a dokonce i mimoběhavejch úletů.

THX jen tak, aby se neřeklo, a aby se dodržela tradice THXů pod každou galérkou. To snad zkousneš, né?

Potom taky THX Karlovi Prágerovi, kterej obětoval svoje pódiový umístění v mači, konajícím se mezi Sejčinou a Vinařicema, aby moh vyfotit našeho žampijóna Vé a dokonce mu i poslal fotky, Lawimu, jenžto zaangažoval Vé do akce Eurobajk a tím mu dopomoh k setkání se s legendama, jako jsou špenátový špecle, Jens Fojcht a Didi Senft a mnoha dalším, kteří stáli ukázněně opodál a necpali se do záběrů.

Zapomenout sice můžeme, ale protentokrát to neudělámě, na Míru Pitru, kerej blejskal jak zběsilej na Důvě a na Romana Stibingerovýho. Ten toho tam sice moc nenablejskal, ale zase se blejsk sám. Výbornym to umístěnim v jedný nejmenovaný kategorii. To by nám zas až tak nevadilo. Ale co nám vadí, je, že efektivně zprostředkoval zaslání HQ foto materiálu od Míry Pitry a proto je dneska na naší černo-bílý listině nezasloužilejch umělců. Díky, kucí!