Být druhý, znamená prohrát!


Českej pohár Xterry začal a EPO-TEAM byl u toho

24.05.2010 02:03

 V sobotu, 22. qětna, začal v pražskejch Žlutejch lázních, další ročník seriálu terénních triatlonů, zovoucí se Xterra.

Po loňskym oťukávání se, se Vojta rozhod, že letos začne pěkně z vostra, hned od prvního závodu. Dokonce byl připravenej na to, že skočí do ledový Vltavy. Jenže to nemusel, protože i pořadatelům přišlo, že 8 stupňů je fakt málo, tak místo koupání dali před kolo tříkilometrovej běh. A tak padlo další rozhodnutí, který představovalo zvýšení náročnosti celý akce, v podobě přihlášení se mezi opravdický Xterrácký závoďáky, a ne jen mezi příchozí veřejnost do Xterry lajt.

Výsledek akce je sice za očekáváním (tím byla bedna), ale po důkladnym prostudování výsledků se přišlo na to, že ke splnění cíle nechybělo zas až tolik, a tak jsou vyhlídky na ňáký další Xterry slibný. Tentokrát ale už nebudu za hrdinu, a pudu mezi příchozí póvl. Na druhou stranu, už se nedá počítat s tím, že bych se vyhnul koupeli. Což je pro mě, jakožto prakticky neplafce, možná ještě náročnější, než se bít s profíkama na suchu.

Určitě tě zajímá, jak si zástupce EPO-TEAMu ved. No, jax asi už pochopil, nevyhrál. Výsledky prozraděj víc.

Že nám lykra sluší, a jsme v ní skutečně neodolatelný, to se ví už dlouho. Proto je exkluzivně pro zbloudilý návštěvníky těhle stránek a lofce talentů z modelingovejch agentur, přichystaná další várka pixelů, aby se naše sláva mohla nekontrolovatelně šířit dál. Jsou pochopitelně na místě, kde by to nikdo nečekal. (pozn.: Vojta, to je ten žlutej...)

—————

Zpět