Být druhý, znamená prohrát!


Chcete peníze? Díky, nechceme!

24.04.2011 17:20

    EPO je buď tak bohatý, nebo tak blbý. Přišel nám do skránky totiž nedávno dopis, kde jakási paní nabízela tu nej z nej nabídku na internétovou reklamu, kdy si sem necháme dát pár (praktycky neviditelnejch) reklam a za to se z nás stanou za pár dnů chudáci, kerý budou řešit jediný - kam s penězma, aby je nezavalily. A co myslíš, že my? Odmítli jsme! Jo jo, prostě epo. Za každou cenu (v tomhle případě doslova) originální.

 Mimo to, že teďka víš, co nám chodí za mejly a co s nima děláme (tak mě napadá - proč vlastně nezrušíme nabídku pro sponzory a celou tuhle přiblblou sekci??) si ti poníženě dovolím říci, že už zase závodíme. Sice né nijak extrovně, vono taky, co bys po nás, skoro profících, chtěl, ale závodíme. Někdy sice to závodění víc předstíráme, než dovopravdy bojujeme o ňáký ty vavříny, ale sranda musí bejt, tak proč ne.

    Nebudu to tu dlouho vokecávat. Prostě - něco přibylo ve známejch odděleních a depártmentech (Fakt? Oddělení a depártment je jedno a to samý? Sme netušili...) VýsLetky, Fotky a Příběhy ze života. Pravda je ta, že sme objevili i pár obdivnejch slof v Kecárně, jenže ty se nám zdály až příliš podlejzačný, taxme je rači honem smazali. (Jo jo, když někdo spemuje, nevyplatí se to. Že, bisone.)

    Co si o nás po přečtení těhle řátků pomyslíš, už je ap tů u. My se dem opalovat zapadajícím velikonočním sluníčkem.

—————

Zpět