Být druhý, znamená prohrát!


Jedna prohra za víkend stačí? Ale kdeže, osm za odpoledne, to je teprv nářez!

14.06.2010 00:08

  Jo, letos jsme EPO úspěšný. Je to skoro samá prohra. Už je ani nepočitáme. Poslední den lůzrů byl v sobotu, dvanáctýho června, na Smědavě. Tam se po dlouhý době zase potkal EPO-TEAM v nejsilnější podobě. A prohrál! Jak jinak.

Vojta jednou (se Srnečkem), Jirka je hamoun, tak hned několikrát (s Vojtou, se Srnečkem, a ještě s několika dalšíma lůzrama).

To tě samozřejmě nemůže zaskočit, kdyť my si z toho děláme už takovou hezkou tradycy, ale cos možná nečekal, je jedinečná fotodokumentace z týhle vysluněný akce. Tu má na svědomí náš dvorní fotograf, nebo, žeby náš dvorní fotografka? Kdo ví... každopádně je to Didi! A šušká se, že možná budou další, ještě odvážnější fotky, z jinýho zdroje! To je! Sám sem na to zvědavá. Až nevím, čí sem.

Neděle už žádnou další prohru nepřinesla. Možná bylo něco u Epů doma, ale to se zatim nepočítá, tak bysme mohli zakončit poločas docela dobrym skóre(m).

Závody, to neni jen sex, pot a slzy, ale i výsledky. Ty, který se podařilo doteď nashromáždit a zpracovat, jsou tam, kde maj bejt a ty další tam časem budou taky. Na to vem jed!

Jestli to ode mě neni moc troufalý, tak ti přikážu, ať nám držíš palce u piva, na houbách i na fejsbukudo dalších proher, který jistě co nevidět přídou.

Nejbližší je naplánovaná na devatenáctýho června na Malevilu. A pokusí se o ni borec z nejpovolanějších, ňákej Vojta.

 

—————

Zpět