Být druhý, znamená prohrát!


Kuličky

16.01.2011 15:15

    Tak prej si nejrači hrajete s kuličkama, sme koukali. Hmmm, interesantní! A co je na nich tak zábavnýho? Jo, že máme moc málo bab v epu, abysme to mohli pochopit? Tak to je docela možný. Zvonda se furt ke změně pohlaví nemá, a Vé, ten by na to zas neměl. Víru nikomu neberem, to zas né, ale do hlavy nám to teda moc nejde. A abysme byli jednou taky upřímný, nejsou nám kuličkový hráči ani dvakrát sympatycký.

    Sice podle ďůlků v našich cestách vidíme, že to je velice oblíbenej sport, bez ohledu na to, zda se jedná o čtyřproudofku, nebo jen o zaplivanou cestičku, gdesi v Horní-Dolní, kudy projede traktor maximálně tak o žních, ale asi se pohybujem v jinčích kruzích, páč moc zapálenejch kuličkářů neznáme. Jedině, že by to před náma tajili...

    Byli byste nám milejší, kdybyste se víc zajímali o Tri, tetra, penta... sporty a o neaktyvný regeneraci na divanu, ale my se s tim už ňák smíříme.

    A třeba si v loveckejch potřebách i ňákou tu kuličku pořídíme, ať vomrknem, co vás na tom tak bere. Teď nás (nás, vepmástra) tak napadá - prodávaj se vůbec kuličky v lovejkejch potřebách? Né, viď? Kurňa! Začíná to vypadat složitějc, než se původně zdálo. V Tesku mezi mlíkem sme my, vepmástr, taky žádný neviděli, f Porše servisu jakbysmet... Tak my deme zatim regenerovat na lůžko a třeba něco vymyslíme. Ciao, vy kuličkáři!

—————

Zpět