Být druhý, znamená prohrát!


Letní hitšaráda

13.06.2011 16:48

    Nikoho to nebaví psát, nikoho číst. A stejně se to píše. Neptej se proč. Asi proto, že to nikoho nebaví... Proto to bude tentokrát eště nudnější, než je zvykem v podobně těžkejch dobách.

    Ani nemá cenu se zmiňovat vo tom, že z 19 zatim odjetejch,  odplazenejch a odběhnutejch závodů, sme 16x byli v nej desítce, 10x na bedně a nepočitaněkrát dokonce vyhráli. Chceš důkaz? Žádnej neni. Nejspíš si to jen vymejšlíme. 

    Zhovínka tak se tu nebudu zmiňovat, že Jiří(ček) sepsal jednu ze svejch nejpovedenějších básní bez jedinýho rýmu a nakázal ji www mástrovi vložit někam, kde ji nikdo nikdy a nijak nenajde.

    Náš názor na fotky neznáš. To je dobře. Proto tě nepřeqapí, že si necháme pro sebe a naše nejbližsí info vo tom, že jich pár, dosud cenzurovanejch, uniklo a zjevily se v épó galéryji neužitnýho umění. Na stránkách jednoho jmenovanýho švédskýho magazínu, zaměřenýho hlavně na pány, kterej si celý epo předplácí, jsem se dočet, že by mělo jít o provokativní fotky několika novodobejch gladyjátorů, jenž byli spatřeni na Táboře, Vyskeři a na Smědavě, což jsou tři nejobávanější kopce v mezi abruzskými přistěhovalci do Neapole!

 

—————

Zpět