Být druhý, znamená prohrát!


Napsali o... 2009

09.07.2009 14:26

    Kdo zavraždil Džexna? S kým bude mít Bartošová další dítě? Proč hrozí rozpad koalice? A proč se to s tímhle kypřicímn práškem vždycky podaří? Na většinu otázek o blbostech existuje jedna správná odpověď: Di jinam!

    Ale skutečně důležitý a pro vývoj lidstva naprosto zásadní informace najdeš na EPO-TEAM.cz, v levym menu pod položkou O nás, pod podpoložkou Z tisku a ještě hloubš, pod povrchem podpodpoložky 2009, která je vyvedená do naprostý dokonalosti! (Až na jednu, nebo dvě, dvě a půl chybičky.)

    Víc už nemá cenu psát, protože buď´s u toho už usnul, nebo´s dávno našel odpověď na otázky, týkající se problematiky Vondráčkový, Grebeníčka a Paroubkosaura, a nebo v nejhoršim případě, už proklikáváš odkazy na články, kde nás novináři drbou a chválej a podkuřujou nám a píšou o nás naprostý hovadiny a vůbec tomu nerozuměj a sami jsou cyklisti, takže vědí, o čem píšou a je to neaktuální, protože měli zrovna dovolenou a nechtěli o nás napsat, ale museli, protože jednou propíchnutý gumy jim stačily, a erge5437dtz5ae5rgrjfn44th

    No jasně, já si to myslel, usnul´s... Tak nebudeme rušit děti, a do hajan.

—————

Zpět