Být druhý, znamená prohrát!


Nespim, nejim, nemočim, ale píšu!

25.06.2010 01:47

 Je to na hlavu. Fakt, že jo. Za normálních okolností tak mile líný stvoření, jakym je náš webmástr, se najednou rozjel do nevídanejch otáček a rozhod se, že nám naše milý EPO stránky normálně zavaří! Zastavte ho někdo, proboha!!

No považ - za posledních několik hodin sem nabouchal fotky z Malevilu i z Úlibic, kde se jel další díl Jičínský cykloligy, rozjel tehle rok dosud opomíjenou sekci Z tisku, kam nastrkal všechno, co o nás kdo napsal a on, chudáček malej, to na internetu a bůhví kde ještě našel, doplnil výsledky a šel dokonce tak daleko, že přidal do tabulky dostupný info o plánovanejch závodech. (Koukal jsem, výsledky jako takový tam naštěstí nedal-to už bych fakt nevěřil, kde je sebral, když se to ještě nejelo, netopilo, ani neběželo.)

Udělej mu radost a mrkni tam, když už se s tím dělal. Sím sím... Von už se tu vedle mě jen cuká na zemi, kňučí a koulí na mě svý zabrejlený očka, takže tuhletu zprávu jsem nucenej psát já sám.

Ale bacha, brouzdej a koukej pomalu, opatrně, internet je choulostivej na hrubý zacházení a rád padá. A kdyby spadnul zrovna, když si prohlížíš naše hambatý EPO stránky, tak by se z toho taky nemusel už vzpamatovat, takže citlivě!

—————

Zpět