Být druhý, znamená prohrát!


Nový domény, nový mejly

27.01.2009 15:48

Aby nebylo novinek z oblasti elektronický komunikace málo, je tu další.

 Ode dneška funguje nová doména, kterou je www.epoteam.com S tím souvisí ruku v ruce i rozšíření o novou mejlovou adresu. Hádáš správně, je to info@epoteam.com

V průběhu předešlejch dní přibyla i adresa www.epoteam.cz a mejlovka info@epoteam.cz

Takže teď máš možnost využívat skutečně pestrý nabídky adres, aby ses dostal na tu jedinou správnou stránku, a tou je www.epo-team.cz

 

Pro přehled uvádím všechny aktuálně dostupný www adresy (domény) a mejly.

 

www.epo-team.cz                                info@epo-team.cz

www.epo-team.com                            info@epo-team.com

 

www.epoteam.cz                                info@epoteam.cz

www.epoteam.com                            info@epoteam.com

 

Po naťukání všech výše uvedených adres a odpálení entrem se dostaneš na domovskou stránku www.epo-team.cz

A obdobně je tomu i u mejlů. K odeslání můžeš použít všechny adresy, ale jen z jedný dostaneš odpověď. A sice z epo-team@email.cz (tu nahoře nehledej, ta je jen tady :-)).

 

Důvod k tomuhle nebývalýmu rozšíření? Jednoduchej - aby se na stránky EPO-TEAMu dostalo co nejvíc lidí a snazší zapamtovatelnost mejlový adresy.

 

V případě www adresy se setkáváme se dvěma různejma vjemama, kdy si ji můžeš zapamatovat.

1. zrakovej vjem. Tady je jasný plus přehlednost a co nejlepší čitelnost. Což splňujou adresy s pomlčkou - jasně oddělujou dvě slova, text se rychlejc přečte a snáz zapmatuje.

2. sluchovej vjem. Tady platí, že čím míň slov, tím líp. A zatímco když vidíš pomlčku, je to pro tebe jen jeden znak, jako tečka, písmeno "a" apod., tak pokud to slyšíš, je to pro tebe celý jedno slovo navíc. Takže docela rozdíl. A v neposlední řadě, pro moderátora (třeba při vyhlašování vítězů :-)) je mnohem snazší říct "a vítězem je borec z epotýmu cé zet", než číst název týmu, kde bude pomlčka. A beztak by tam tu pomlčku neřek, a pak by sis zbytečně psal do adresního řádku epoteam.cz a divil by ses, jak to, že se na ty zkur...ý stránky nemůžeš dostat. Schválně si zkus říct nahlas "epo pomlčka tým tečka cé zet" a "epotým cé zet". Teď už je to jasný, ne?

—————

Zpět