Být druhý, znamená prohrát!


Pokoříme Pečky!

24.10.2011 13:01

 Na den státního svátka, dvacátýho osmýho řína, se celej epo tým, jako jeden muž, vypraví do Peček. Pročpa? Koná se tam totiž velkozávod v běhu parkovou krajinou. Každej druhej se ho ale nemůže zúčastnit. Vyplašily by se žížaly, takže je počet startujících omezenej a můžou běžet jen pozvaný. Tak sme se pozvali.

Přiď se ale klidně podivat. Když budeš fandit potichu, bys nevyrušil žížaly v říji, můžeš vzít i ňáký to příbuzenstvo.

Samozřejmě, že tam nejedem jen tak. Nejde nám o pohyb na čerstvym povětří, ba ani nejsme zvědavý na žížalí akt. Důvod je mnohem jednoduší - brousíme si tesáky na Jirku Milerovic. Co sme slyšeli, tak se taky pozval a našim jedinym úkolem je, za každou zatáčkou mu nastoupit, uštvat ho a následně, eště před cílovou čárkou, známýho středočeskýho velkopřeborníka udolat. Cíl by se moh zdát jako smělej, až skoro troufalej, ale nezapomínej, že my nejsme žádný béčka, ni céčka. My sme EPO, Elitní Parkový Oběžci.

Dalším důvodem, kerej si ale necháme pro sebe, je to, že tam máme spicha s novym sponzorem. Sice to zatim vypadá na kontrakt jenom na tedle závod, ale třeba se mu zalíbíme a už se ho nezbavíme... Jak se menuje, to neprozradíme! Nevíme to. Ale co sme tak zaslechli, tak se šeptá, že si řiká Honzis. To zní dobře, ne? Takový typický multymilijonářský umělecký méno. Slíbil nám (teda zatim jen mně, velkýmužto epo webmástrovi, hehe), že proplatí startovný!! Žádný se tu prej neplatí, tak doufáme, že svůj slip dodrží a na poslední chvíli necouvne. To by nám fakt uďál čáru přes rozpočet a asi bysme se museli sebrat a odjet zase dom. A ve slabý chvilce k tomu přidal i pozvání na čaj! A to, uznej, se nedá odmítnout. Tak drž palec, ať to výde!

Jak je našim dobrym zvykem, tak o výsledku akce tě nebudeme informovat, všechny fotky, kerý nám novináři pošlou, si skováme do štrozoku a ozveme se zas až tak na přelomu velikonočních a letních prázdnin.

Do ty doby si trhni a my se deme zase dloubat v nose a dalších řitních otvorech.

—————

Zpět