Být druhý, znamená prohrát!


Prach off a nic víc

19.07.2010 20:29

  Je to vážně smutný. Celej život dřeš, na nic jinýho nemyslíš a pak zaplatíš. A koho to zajímá? Kdo tě pochová? Nevim. Nevim to ani já a nevíš to ani ty. Neví to nikdo!

To je možná úvod novýho románu pro rozervaný duše, kterej se chystá na pulty v půli ***na. Nebude ale zrovna levnej a jeho náklad ani náhodou nepokreje zájem, kterej o něj bude.

Zrovna tak to ale může bej jen ňákej blábol, kterym tě tu krmíme.

Co si o tom myslíš, nám můžeš dát vědět v anketě, kterou jsme právě k tomuhle účelu vymysleli, vytvořili a už nic víc. Kdyby ti nestačilo vyjádření se, v podobě Ano pane, Ne pane, můžeš se rozkecat (limit je, tuším, dvanáct a půl znaku) v naší lampárně.

Jen tak na okraj - ty nejteplejší letošní fotky jsou z Prachova, kde se jel poslední díl letošní Jičínky a který nemá na svědomí nikdo menší, než gigant světový árt deko fotografie, Didi. A pak taky pro mnohý neznámej autor, nejen Jirka Kapucián, jenž futruje svý výtvory na facebůk JCL

EPO si na Prachově vedlo podle očekávání, teda mizerně a tak nejlepší sypač skončil až kdesi v poli poraženejch. Sami nevíme, kolikátej byl, protože do tolika ani počitat neumíme.

Zato víme, jak si ved v celkovym hodnocení Jičínky. Tohle číslo z našich školních let známe móóc dobře! Uzmul si pro sebe svoji oblíbenou pětku. Gratulovat není k čemu, ale dívat se na to s páskou přes oči dá. Zde, sire.

Nejen tehle neúspěch nemoh zůstat nepovšimnut nejedním neprestižním nejen bulvárním plátkem (seš dneska ňákej negativní, poslyš...) a z těch Tajmsů, který nám zaplatily nejvíc, jsme přebrali úryfky a sem je včetně našeho trapnýho komentáře vložili.

Někdo tady klepe na dveře, že by se prej taky rád vykadil. Vypadá to, že už budem muset končit. Tak zas nikdy.

—————

Zpět